Om oss

HVEM ER VI? 

SvømmePartner ble opprettet i 2015 og ledes av Øystein Gaasvik og Tone Jensen. Vårt mål er å skape et godt aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne innen svømming.
Svømming er en av de sunneste aktivitetene man kan drive med, da man bruker musklene i hele kroppen og det er lite skader.
For å unngå drukningsulykker er det dessuten viktig at alle kan svømme. I de senere årene har det vært stort fokus på at det er for dårlig svømmeferdigheter blant barn og unge i Norge.

 

 

 

BAKGRUNNEN TIL ØYSTEIN GAASVIK OG TONE JENSEN

Øystein Gaasvik er tidligere konkurransesvømmer og han ble norgesmester i svømming i 2002. Øystein har vært instruktør og trener siden han var 15 år og har utviklet svømmere på alle nivå, helt til topp på juniornivå nasjonalt og internasjonalt. Øystein har lærerutdanning og er ansatt på Heimdal videregående skole som svømmelærer.
Tone Jensen har også lærerutdanning og hun arbeider i ungdomsskolen. Hun har dessuten militær utdanning og erfaring, og en bakgrunn som aktiv svømmer.

 

Scroll Up

UTSETTELSE AV ALL AKTIVITET INNTIL VIDERE

Ny informasjon vil komme fra regjeringa 18.01. og fra Trondheim kommune 20.01. Trening og kurs blir derfor utsatt fram til og med 20.01.

Med vennlig hilsen
Øystein Gaasvik

Dager
Timer
Minutter